top of page

İZMİR HAVACILIK KONFERANSI TÜRK VE DÜNYA HAVACILIK VE SAVUNMA SANAYİNİ İZMİR'DE BULUŞTURDU

Güncelleme tarihi: 8 Eki 2020

T.C. Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) himayelerinde ve İzmir Valiliği desteği ile;


Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (HUKD) ile, 50’ye yakın ulusal ve uluslararası konferansa ev sahipliği yapan Ege Serbest Bölgesi Kurucu İşletici A.Ş. (ESBAŞ) tarafından, 10-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ege Serbest Bölgesi, ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonu’nda organize edilen “Savunma ve Havacılık Sektöründeki Milli ve Yerli Sanayimizin Küresel İş Birlikleri ile Geliştirilmesi” – “Industrial Growth in National Defense and Aerospace via International Cooperation” Konferansımız, 100'ü üretici firmaları temsil eden 200 katılımcısı ile başarıyla sonuçlanmıştır.


ree


ESBAŞ CEO'su Sn. Dr. Faruk Güler, HUKD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Okyay ve Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Sayın Serdar Demirel Bey'in konuşmaları ile açılan; yerli havacılık ve savunma sanayiini İzmir'e getiren etkinliğimize aynı zamanda Boeing, Airbus, Rolls Royce ve General Electric konuşmalarıyla; Lockheed Martin ve BAE Systems katılımlarıyla değer katmıştır.



ree


Konferansın Ana Sponsoru Kale Aero, Teknoloji Sponsoru Vestel Savunma, Silver Sponsoru Kale Pratt&Whitney, Bronze Sponsorları ise Herdem Avukatlık Bürosu ve Ünsped Gümrük Müşavirliği olmuştur.


ree


Etkinliğin ikinci günü olan 11 EKim 2019'da organize edilen B2B programına katılan TUSAŞ-TAI, TUSAŞ Motor Sanayi-TEI, Roketsan, Aselsan, Havelsan, İşbir, Aspilsan, Alp Havacılık, FNSS, Kale Pratt&Whitney, Otokar ve BMC temsilcileri, konferans katılımcısı firmalarla 150 civarı görüşme gerçekleştirmiştir.


ree

Sektörümüz, bölgemiz ve firmalarımızın faydasına sonuçlara yol açacağını umduğumuz görüşmeler ve etkileşimlerle sonuçlanan konferansımızın ikincisi için şimdiden çalışmaya başladık!



ree


Yorumlar


bottom of page